Знамето e символ на държавност, култура и всичко, което ценим

...
 Знамето e символ на държавност, култура и всичко, което ценим
Коментари Харесай

Знамена възмутиха българка: Как може такъв позор, болно и унизително е! СНИМКИ

 Знамето e знак на държавност, просвета и всичко, което ценим в родината. Но не постоянно физическото положение на трикольора подхожда с висотата на задачата му. Жена показа печален роман за един български байрак, паралелно до този на Европейски Съюз, намиращ се в Русе.

" Виждаш ли? Как може подобен срам, срамно е, не, болно и унизително е! ", обърнала се тя към своя съгражданка.Състоянието на флаговете, които тъжно се веели на своите пилони - доста по-ниски от този, открит преди броени дни на поляната в Рожен. На фотосите, споделени от Надя Й. виждаме и какво е провокирала тъгата на една българка, работила дълги години като начална учителка.

Българският байрак е с поразкъсани краища, този на Европейски Съюз не е в по-добро положение.

" Насълзиха ѝ се очите. Каза, че е била начална учителка на времето. Каза, че не може да преглътне това и доста я наранява ", написа Надя Й.

Жената споделя за случката във Фейсбук, надявайки се, че реакция ще има.  Вижте целия роман на Надя Й., споделен в мрежата:

" Днес, в 9:30 ч,.една стара госпожа ме спря, личеше, че е възпитана, само че личеше и една мощна горест и засегнатост в очите ѝ. Каза ми:

" Извинявай, непознато момиче, желая да те помоля да погледнеш. (и ми уточни знамената тъкмо над нас, които без нея сигурно не бих видяла, както и доста други, предполагам).

Надигнах глава и по същия метод я наведох със позор надолу. " Виждаш ли? Как може подобен срам, срамно е, не, болно и унизително е! "

Насълзиха ѝ се очите. Каза, че е била начална учителка на времето. Каза, че не може да преглътне това и доста я наранява.

Мъчно ми стана и на мен. Казах ѝ: " Г-жо, каквото зависи от мен, аз ще го направя ".

Ако до няколко седмици има смяна,значи срещата ни не е била инцидентна, безрезултатна. Мястото е на ул. " Борисова ", зад спирката на лаб. " Здраве " (плод-зеленчука под блока). "

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР